top of page

Welkom !

 

Het is hier fijn vertoeven.

We staan ervoor open om jullie en jullie projecten hier te ontvangen.

WWOOF

Wwoof staat voor "World Wide Opportunities on Organic Farms". Deze organisatie faciliteert uitwisseling rond biologische landbouw. Leden (wwhoofers) kunnen gratis op de Kleinaart verblijven. In ruil wordt er verwacht dat je minimum vier uur per dag meedraait op de boerderij. Kost en inwoon zijn voorzien. Als lid ben je verzekerd en kan je je ook aanbieden bij andere Whosts in België.

Meer info voor deze vorm van vrijwilligerswerk bij ons of op hun website: www.wwoof.be

Bivakkeren of kamperen

Onze boomgaard kan dienst doen als bivakzone. Dit is een plek in het groen waar je kort, luxeloos en discreet mag overnachten in je eigen tent. Je verblijft volgens het 'leave no trace'-principe en zonder verstoring van de natuurlijke omgeving.

Sympathisanten van de Kleinaart en De Landgenoten mogen ook langer komen kamperen onder onze notenbomen. Zitmeubilair, droogtoilet en vuurschaal zijn er. Schaduw, schommels en natuurlijk speelgoed voor kinderen ook. We plannen binnenkort nog de bouw van een buitendouche en wasplaats (waarmee u altijd mag helpen).

Buitenfeest of -activiteit

Een lentefeest, wild spel, rakustook, marktje, concert, filmvertoning, verjaardag, kampvuur... wij staan open voor iedereen met initiatiefzin en goesting om hier iets te organiseren, zolang je het bescheiden houdt qua infrastructuur en geluid.

bottom of page